Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Præsteindsættelse i Ågerup kirke

Dato
Søndag d. 29. januar 2023, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted
Ågerup kirke, Ågerupvej 79, 4390 Vipperød
Medvirkende
Cecilie Ahlmann Raaberg

Søndag den 29. januar holder vi hele to gudstjenester i Ågerup Kirke.

Kl. 10.00 er der afskedsgudstjeneste v. Anne Mette Jürgensen. Det er Anne Mettes sidste gudstjeneste hos os i Vipperød, som vikar. Anne Mette har været her i 10 måneder - og er sprunget ind i hverdagen i Vipperød Sogn med stor naturlighed. Det har været en stor glæde at have Anne Mette her hos os. Efter gudstjenesten vil der være bobler og kransekage i våbenhuset. Vi håber, at rigtig mange af jer vil deltage og hjælpe os med at ønske Anne Mette alt godt fremover.

Kl. 14.00 er der indsættelsesgudstjeneste for vores nye præst Cecilie Ahlmann Raaberg. Sognepræst Steen Nehrkorn Nielsen fra Tveje Merløse står for indsættelsen - og Cecilie for dagens prædiken. Vi glæder os til at tage imod Cecilie og byde hende velkommen i Vipperød, hvor mange allerede kender hende. Vi håber, at mange af jer også her har lyst til at deltage i både indsættelsesgudstjeneste og ved den efterfølgende reception i Sognegården.

Det har været det muliges kunst at få disse to gudstjenester til at gå op. Og vi ved godt, at to gudstjenester på en søndag er mange. Vi håber alligevel, at mange af jer vil støtte op om begge gudstjenesterne, så vi får sagt godt farvel til Anne Mette og taget godt imod Cecilie.